Cercar en aquest blog

22 d’abr. 2012

La Singular

Holas!

tot i que he rebut crítiques de que el meu blog sembla més la trotamundos que un lloc on trobar receptes... insensatos!... us desafio amb un nou raconet que ja fa anys que freqüento i tenia pendent de descriure: La Singular, al barri de Gràcia, c/Francisco Giner, 50 (tlf.:932 375 098).



Aquest restaurant de cuina de mercat amb tocs d'autor si es caracteritza per alguna cosa en quant a menjar és la qualitat, productes frescs tant al menú com a la carta. La majoria del equip són resoltes dones (cosa difícil de trobar en aquests temps que tant es parla d'igualtat) que van canviant la carta curta periòdicament, i que posen atenció tant en els entrants, com en els principals i els postres. Les racions són justetes però no abuseu perquè és imprescindible arribar als postres. Les meves recomanacions de la carta: el seu paté, les croquetes, els calamarcets (els he provat fets de diverses maneres), el bonítol escabetxat amb taronja, un imprescindible mousse de mató, mil fulles de llom i aquells plats amb regustos marroquins...atenció que la carta té molts aromes diferents i barrejats!

En canvi, si el volem descriure pel seu espai físic seria petitet i coquetó, ja l'entrada sembla mig amagada, tot pintat de vermell i amb detalls de decoració de bon gust però sense estar sobrecarregat ni pretenciós, això sí per mi la principal pega és que al ser tant petitet les taules estan mooolt juntes, tot i tenir una barra gran on poder degustar el menú de migdia. No us perdeu el lavabo, que us farà sentir com si estiguéssiu a Alícia al país de les meravelles.



Si us decidiu a fer la visita us recomano que reserveu i prepareu entre 20-30€ si mengeu de carta i 10€ si aneu al migdia de menú, els diumenges està tancat.

Salut!sitos, gons aliments i gon St. Jordi pels dracs i les dragones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada