aquí us deixo la recepta de la meva truita preferida per diversos motius, la combinació de contrast de sabors la fa molt saborosa, la textura amb els espinacs és suau i lleugera, és fàcil i està feta amb ingredients que acostumem a tenir al frigo.... resumiendo que es gerundio: està boníssssima!
És una gran herència culinària del pas de la família per Alacant, i adoptada amb carinyo per ma mare.
Ingredients
- espinacs (jo acostumo a fer servir un paquet de 1/2 kg dels congelats, però també es pot fer amb frescs).
- 3 llaunes de tonyina en oli o al natural
- 1/2 ceba gran
- 5/6 ous
Primer bullim els espinacs, si són dels congelats, cal afegir-los a l'aigua bullint i en uns 10-15 minuts després que tornin a arrencar les bombolles estaran llestos. Passat aquest temps els escorrem molt bé per treure tota l'aigua (podeu anar aixafant-los amb una forquilla en escorredor) i reservem.
Sofregim la ceba a foc lent, i quan estigui rossa, salem i afegim la tonyina ben escorreguda i esmicolada, un parell de voltes i hi aboquem els espinacs, remenant fins que tot quedi ben barrejat, sofregint uns 5 minutets n'hi haurà prou.
Afegim la barreja als ous batuts i ho posem amb una paella antiadherent amb una cullaradeta d'oli per a que es cogui. És important que no quedi massa crua, així a foc no massa fort i aneu girant la truita amb l'ajuda d'un plat gran i amb destresa de ninja.
Quina és la vostra truita preferida??
Salut!sitos i gons aliments
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada