Cercar en aquest blog

3 d’abr. 2012

Cerveteca: el temple dels bons cervesers

Holas!

aquesta entrada encantarà a aquells/es que adorem al Déu de la civada! Les bombolles del brebatge birrer porten temps embriagant-me l'esperit, i si bé sóc tant partidària de la tant criticada litrona a peu de qualsevol parc en bona companyia, últimament el meu paladar s'ha obert a tastar cerveses artesanes i noves birres amb noms i cognoms.

Per això la troballa d'aquest local de mà del Sitabro&co va ser una rialla per l'ànima i per la panxeta cervesera que tant m'ha costat aconseguir. En ple barri del Born i callejuelando una mica podeu trobar la Cerveteca (Gignàs, 25), un espai on degustar múltiples varietats, deixar-se aconsellar, aprendre i comprar.


Podeu triar entre la gran varietat de les embotellades o recórrer a un dels seus nombrosos sortidors per començar a suportar les calors primaverals, això sí el local no és massa gran i podeu tenir problemes per trobar lloc, ja que algun grup despitat d'estudiants comunitaris pot encaparrar-se en ocupar espai i ambient, però no desistiu perquè val la pena! A més hi ha preus diferents segons la vostra tria, així que és adaptable a butxaques petites i bolsos Gucci...



Queda pendent per un altre dia, fer-vos cinc cèntims de les diferents cerveses artesanes que he anat provant i els descobriments fets... abans d'ahir una varietat blanca em va fer xispetes!

Salut!!sitos i gons aliments. Sita

2 comentaris: