Cercar en aquest blog

8 de set. 2011

vinagreta de tomàquet o com donar vidilla a les amanides

Holas!

aquí ve una recepta bàsica que utilitzo sovint i que sempre té bones crítiques ja sigui amb una amanida d'enciam, pernil salat i anous per exemple, com amb una de pasta amb tonyina... ja veureu que quan la proveu repetireu palabrita de Sita! M'agrada anar provant vinagretes amb diferents ingredients per donar-hi un toc especial i ràpid i aquesta amb tomàquets és la meva prefe ja que és fresca i molt saborosa..



Ingredients
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 cullerades grans d'oli
  • 1 cullerada i mitja de vinagre de Mòdena
  • 0,5 cullerada de salsa de soja
  • polsim de pebre
Manos a la obra

Ratllem els 2 tomàquets partint-los per la meitat i llençant la pell i al mateix bol afegim l'oli i el pebre i emulsionem (leáse remenar molt bé fins que quedi barrejat, ho podeu remoure en un pot tancat i agitar com si fos un cocktail) després afegim el vinagre i la soja i tornem a remoure i listoooooooo!!
No cal sal perquè la soja ja dona el puntet però sempre es pot modificar al gust del consumidor, com si voleu reduir les dosis avinagrades... és qüestió d'anar provant!

Gon profit!Salut!Sitos perquè ja hem arribat al 2 en les visites!!gràcies..qui m'ho havia de dir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada