Cercar en aquest blog

15 de març 2011

Rollets de porc amb alfàbrega al lekué

Holas!

atenció a l'apanyu que he fet avui i crec que segur repetiré perquè ha quedat bo i té un gust diferent i refrescant, i és un exemple més del gran invent del estoig de Lekué que faig servir mooolt. Aquesta és una idea que la podeu modificar al vostre antoju... imaginació al poder!

Aquí teniu el resultat:



Ingredients
  • Filets de llom de porc
  • Formatge ratllat
  • Mig carbassó
  • Un quart de ceba
  • 1 patata
  • Sal
  • Alfàbrega
  • Oli

Manos a la obra:

En primer lloc pelem la patata i la tallem ben fina, posant-la al fons del estoig amb un pòlsim de sal i un raig d'oli. Tanquem el recipient i a màxima potència al micro durant aproximadament 3 minuts (també es pot fer al forn pels afortunats que en tinguin..).
Mentre, agafem cada tros de llom de porc i els aplanem amb un ganivet, cullera de fusta, ampolla de vi bo.. el que tingueu a mà. Un cop ben planet el salem i posem alfàbrega esmicolada o en pasta, amb mitja cullerada petita n'hi ha prou.
Un cop revestit, quasi en el extrem superior (cal deixar una franja per poder-lo enrotllar bé) posem uns trocets de carbassó en cru laminat i un parell de làmines de ceba. A sobre una mica de formatge ratllat i ja podem enrotllar amb gràcia i salero.
Quan tinguem el canutillo fet només cal assegurar el valuós contingut amb un escuradents a cada extrem.
Repetim l'operació amb tots els filets de llom.
Tan bon punt soni el piticling del micro amb les patates, obrim l'estoig per comprovar que estiguin tendres i situem els canutillos a sobre regant amb rajolinet d'oli.
Tanquem l'estoig i el posem a màxima potència entre 1,5 i 2 minuts, i ja està llest!!



Salut, gon profit i gons aliments!Sitos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada