inspirada en aquesta recepta: http://www.mercadocalabajio.com/2009/04/esparragos-gratinados-con-mayonesa.html vaig apanyar una llauna d'espàrrecs blancs que tenia a casa esperant la visita de les nenes a la coveta.
Era arriscat el tema de gratinar la maionesa però com qui no arrisca no pisca... aquí teniu el resultat en una foto d'última hora i de poca qualitat
Ingredients:
- una llauna d'espàrrecs blanc grans
- Tomàquet fregit de qualitat
- Maionesa de pot
- Formatge parmesà
- oli
- sal i pebre
- Jo vaig afegir 4 xampinyons laminats que tenia rondant per la nevera
Manos a la obra:
En primer lloc cal escórrer bé els espàrrecs mentre afegim en una safata apta per micro un fons de la salsa de tomàquet. Sobre aquest llitet vermell salpebrat i posem els espàrrecs, a sobre els xampis laminats i ben nets salpebrats, i coronem amb una bona capa de maionesa i formatge parmesà ratllat a dalt de tot.
Al no tenir forn la solució era obvia... uns 7 minuts de grill al micro i ja està llest!!
Gon profit, salut i bons aliments!
Sitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada