Cercar en aquest blog

17 de gen. 2011

Supermercats orientals

Holas!

com lo prometido es deuda y más vale meter que prometer cien pájaros volando us poso un llistat de supermercats orientals a Barcelona per comprar ingredients, seria interessant/ bonic/ esplendorós/ fantàstic/ marvaillosomaravilloso que entre tots/es el féssim més gran, així que afegiu els que conegueu vosaltres!!ànims que no costa res i pot ser un gran recurs comú.

Ahi va:

  • al que vaig jo està aproximadament al carrer Bruc 149, no sé el nom ni l'adreça exacte però no té perdua si sortiu de villa Sita i aneu al carrer Bruc (davant del Condis) està just al darrera de una parada de bus. Aquest està bé en quant a assortit de productes i preu, doy fe.
  • Carrer Balmes, 6, una mica més car però tupendo.
  • Carrer Girona, 9.
  • Carrer Tallers, 77.
  • Pg Sant Joan, 12.
Com veieu la resta no els comento perquè no hi he anat... però em van passar la llista al curset.

Apa doncs aqui us deixo la informació junt amb una flaire: Martika – Martika's Kitchen - Single Version més cuinera no potser i més vintage tampoc i crec que serà la banda sonora que cantaré al entrar a la cuina d'una amiga que emigrarà a los madriles...snif.

Salut, bon profit i bons aliments.

Sitos

2 comentaris:

  1. jejeje, sísí!!hem de fer d'exploradores per tota la ciutat!!a veure si algú n'afegeix a la llista i ampliem els cercles asiàticscompradors!

    ResponElimina