l'altre dia amb motiu de la visita germanomasculina vaig aprofitar per fer algo que em rondava pel caparró, un pesto rosso!!La veritat és que va ser facilísssim i va quedar molt bo, així que segur que repetiré.. us deixo la recepta per si us ve de gust...
Vaig aprofitar la base d'un llibret que m'he comprat i m'encantaaa es diu 'recetas sencillas para novatos y cocinillas del laboratorio Arzak' (Xabier Gutiérrez), té moltes receptes de tot tipus i fàcils, així que no us el deixeu perdre (per cert Ormi em va costar 15€ jejje). Bé la base de pesto que proposen és:
Ingredients:
- 100 gr oli d'oliva
- 1/2 gra d'all
- 70 gr formatge parmesà ratllat
- 50 gr de pinyons
- 20 gr alfàbrega fresca (fulles)
- sal
- un pòlsim de sucre
- 6 tomàquets secs
- unes gotes de vinagre de Mòdena
La preparació és sencilla, tot junt i a cop de minipimer fins que quedi una salsa homogènia.... i es posa a sobre la pasta acabada de bullir!!en aquest cas nosaltres vam fer servir tortellinis frescs de pernil... mireu quina pinta:
Bé doncs, salut, bon profit i bons aliments!
Sitos
Jooooo quina bona pinta q te aixo Sita!!!!!
ResponEliminaAveure si trobo temps i penjo les receptes nadalenques.
Petons!!!!
el dijous la posaré en pràctica....
ResponEliminapetonets
Mario