Cercar en aquest blog

14 de gen. 2011

La Pepita

Holas!

avui he repetit a un restaurant al costadet de casa que em va conquistar amb un delicioses croquetes amb pernil ibèric a sobre (de tots és sabut la meva debilitat croquetera..), aquest cop però enlloc de rínxols de purpurina he portat a la gran companyia progenitora.

El raconet es diu La pepita, i com no està habilitada la pàgina web us enllaço una opinió per a que tingueu presents les dades: http://11870.com/pro/bar-restaurant-la-pepita



Avui, hem demanat el menú de migdia (12€) amb molt de gust, tot i que he de dir que l'altre cop que m'hi vaig plantar vam fer assortit de tapes totes sorprenents i delicioses i no massa cares. Primer una gran cervesa freda, que necessitava com agüita de mayo, i enseguida ens han portat els 2 entrants petits però molt refrescants (amanida amb seitó i olives marinades+espinacs amb tapende), fixe al menú. El que hem triat ha estat el segon, on es presentaven 3 opcions de les seves pepitas (versió glam i amb purpurina del tradicional pepito), i per no perdre pistonada n'hem demanat una de cada i hem repartit com família ben avinguda i curiosa. La veritat és que no podria decidir-me entre el de buti i calçots o el de morcilla i poma.... díficil tria, però gran encert tots.

Bé, així que ja sabeu si voleu un lloc diferent però amb fundamento està al carrer Còrsega, a més el servei és d'allò més amable, fins i tot han rigut algun xist patern que no és tasca fàcil... A més tenen un gran assortit de vinets i es poden fer mig gintònics per als migbebedors.

Salut, bon profit i bons aliments!
Sitos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada