l'altre dia amb part dels wapis vaig practicar les receptes que em van donar a Casa Elizalde i que tan bons resultats estan donant!!la veritat és que són molt senzilles i un cop tens els artilugios (leáse potingues que s'han de comprar a superasiàtics... això donarà per una altra entrada) és bufar i fer pompolles..
Aquí va la primera que va demanar la Laiona, va por ustedeees!
Ingredients:
- 1 cuixa de pollo
- 2 cullerades grans de salsa de soja
- 1 cullerada de Mirin (comprar a super asiàtic)
- 1 cullerada de sucre
- una mica de suc de gingebre (paraula difícil de pronunciar en la meva boca, però que s'obté pelant l'arrel, un tros petit, ratllant-la i esprement-la amb la mà sobre la resta de la barreja)
Manos a la obra:
Primer barrejar tots els ingredients de la salsa intentant dissoldre el sucre. Posar el pollastre a macerar en aquesta barreja fent petits forats a la pell. Ho tindrem en la salsa mínim 20 minuts.
Un cop passat el temps, traiem el pollo i reservem la salsa. En una paella amb una mica d'oli saltem la cuixa primer per la part de la pell (no posar sal!), quan estigui daurada hi donem la volta i afegim la salsa que havíem reservat.
Coem a foc lent fins que s'espessi la salsa i quedi cuita la carn.
Un cop apagat el foc filetegem el pollastre i el posem en un plat amb la salsa per sobre i.... a menjar!!!
Aquí teniu la foto del resultat final, no massa bona perquè teníem gana i no vam poder/voler fer d'artistes...
Bon profit, salut i bon aliments!sitos
Esta verdaderament molt bo!!!!!!
ResponEliminaHo recomando!!!
Querida Sita:
ResponEliminaAnte todo agradecer tus recomendaciones culinarias que enriquecen nuestra alimentacion.Solo queria decirte que he tirao por el camino de en medio y he comprao la salsa teriyaki ya preparada(Kikkoman,esa a la que un miembro de tu familia esta enganchada en la variedad de salsa de soja).Espero que salga rico.Sin mas,me despido a la espera de mas aportaciones alimenticias.Adeu.
Javi equilibroso!!que gran y agradecido comentario bien semejante a su persona!ya me contarás que tal sale al Javi's way... nos tienes en vinilo jeje. muas
ResponElimina