Cercar en aquest blog

17 de maig 2012

Bar Lobo... el camí cap a l'hamburguesa perfecta al Raval

Holas!

del primer cop que vaig aterrar al Bar Lobo just quan l'acabaven d'inaugurar ja han passat moltes dies i més de 500 nits... i la veritat era escèptica de tornar, però de la maneta d'uns grans acompanyants mallorquins hi vaig tornar a anar fa algunes setmanes.



És un restaurant molt cèntric (c/ Pintor Fortuny, 3) i és un bon recurs per quan es té la butxaqueta una mica plena però no massa gana. El local és molt bonic i acostuma a estar ple, així que aneu amb temps i obrir bé els ulls.



La retornada, va ser molt positiva, ja que si bé les racions no són massa abundants, vaig provar una hamburguesa deliciosa, clàssica sense masses ornaments, però de molta qualitat, saborosa i realment bona (de moment entra en el top ten), acompanyada de patates palla si es vol complerta amb pa. Hi ha l'opció de menjar-la en un format més lleuger (només amb una torrada de pa) i salses, però recomano fer-ho a la manera tradicional i embrutar-se els dits.

A banda d'això, recomanables les braves i les carxofes fregides, hi ha un gran assortiment de tapes ben fetes, però que pel meu gust són escasses pel preu.

Així que ja sabeu, aquí teniu un recurs al centre per provar... jutgeu per vosaltres mateixos/es!

Salut!sitos i gons aliments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada