Cercar en aquest blog

12 de des. 2011

creps amb nutella o com reanimar l'esperit

Holas!

fa ja uns dies quan els núvols inundaven les ànimes la Sita i compinches van decidir posar-hi remei amb una recepte fàcil i reconstituent... i va funcionar!

Així que si algú pateix de bajonera transitòria la Dra. A-Mon us recomana el següent àpat medicinal: creps amb nutella o en cas de ser poc xocolatistes podeu estar a l'oposició amb per exemple un 'dulce de leche'.



Ingredients
  • 250 gr de farina de reposteria
  • 50 gr de llet
  • 2 ous
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 polsim de sal
  • mantega
Manos a la obra

Més fàcil que posar-se el pijama... tots els ingredients menys la mantega passats pel minipimer (jo ho vaig fer en 20 segons a velocitat 4 a la Thermomix) fins que quedi una massa suau sense grumolls.

Un cop tenim la barreja feta cal deixar-la reposar mínim 30 minutejos, abans d'engreixar una paella antiadherent amb mantenga i posar-hi una cullerada sopera (depèn de la mida de la paella) per formar una fina película, tot moment pel mànec per a que ocupi tota la superfície del fons. En poc temps estarà daurada i cal donar la volta per a que es faci per l'altre costat.

Per donar la volta depèn de la vostra perícia o bé la tireu a l'aire com una truita en mode funambulista, o amb una pala de fusta separeu una mica un cantonet i gireu ràpid, o bé amb un plat com si fos una truita de patates.... para gustos colores!



Amb la muntanya de creps fets, només cal que obriu la nutella i unteu amb alegria una meitat, doblegueu i cap a endins!! Consumiu amb moderació però amb alegria i ja veureu com el cor es posa content.

Gon profit!salut, sitos i bons aliments.

2 comentaris:

  1. Hola Mon!! espero que el teu cor estigui més content després del deliciós crepe!!! M'hagues agradat veure foto de com li donaves la volta en modo funambulista. Anims!!! Molts petons!!!

    ResponElimina
  2. Estava saltant d'alegria!!jejeje... però el meu gir no va ser de circo per fortuna dels que m'envolatven...todo se andará!
    Tic pensant que en res et dedicaré una entrada... jejeje. Sitos!!!

    ResponElimina