Cercar en aquest blog

20 de nov. 2011

Menjar a la pantalla i més de 2500!!

Holas!

que béee ja hem arribat a les 2500 visites, quina muntanya de acompanyants i acompanyantas que estic tenint en aquesta aventurilla!!gràcies!! i per celebrar-ho us proposo un petit concurs que ajudi a posar una rialla en un dia amb regust blau que amarga el despertar de demà... fa por!!

Resulta que com a bona tragabolas i amant del bon menjar el disfruto quan apareix en cançons, llibres o a la pantalla...tachaaan!!i eh aquí el quit de la qüestió... se abre la veda... que heu vist a la petita o gran pantalla que us hagi il·luminat l'estomac? a mi em passen pel cap imatges molt suggerents com la peli Chocolat o el documental que vaig veure fa poc del Ferran Adrià 'El Bulli l'últim vals' o els enormes donuts del Homer Simpson... la millor resposta que contesti a aquest pregunta tindrà un valuós premi: li faré de cuinera principiant però amb voluntat i acudits per un sopar/dinar... ànims!!


Salut i gon profit!Sitos

4 comentaris:

  1. ... els plats de "Como agua para chocolate" només els supera la xocolata de "Chocolat", on et regalaven un bombó amb l'entrada! (Marta Blanco)

    ResponElimina
  2. el gelat de la pel.lícula "Fresa y Chocolate" a la gelateria Coppelia a l'Habana..(Carme Tripiana)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels comentaris!!i com heu estat 2 tachaaaaaaaan les guanyadores sou vosaltres dues!!així que us faré de sopar per les 2, aneu preparant agendes!!

    ResponElimina
  4. Oooooh!! que bé..!Moltes gràcies! és la primera vegada que guanyo alguna cosa!! jajajj.. doncs podem començar a buscar un dia Marta.. com ho tens??
    Carme

    ResponElimina