Cercar en aquest blog

27 de nov. 2011

Bistronou i descobriment de restaurants

Holas!

primer de tot agrair les respostes al megaconcurs jeje, i per ser justa i com m'han encantat ambdues dos respostes, les premio les 2!!Marta i Carme esteu convidades a un soparet a villa Sita!

Bé i ara el post d'avui que va d'un nou descobriment però també d'aquelles pessigolletes que tens abans d'anar a un lloc nou.

Tot va venir a partir de l'entrada a un blog que us recomano ferventment, ja que té molts i variats recursos: http://rdp.elperiodico.com/restaurante/bistro El Pau Arenós té la facultat d'escriure molt bé i amb personalitat i de recórrer molts i variats racons amb el que enganxar-se a les seves recomanacions és fàcil...

Jo avui he recorregut a aquest pou de saviesa perquè he tingut la sorpresa de poder dinar en molt bona companyia que volia veure món, i pobres d'ells que just han dit les paraules màgiques 'on anem?', 'tria tu!' uixuixuix és sentir això i ja em començo a fregar les mans, i és que si bé és un plaer deixar-te portar i que et sorprenguin també enlaire l'ànima poder taxar un nom de la teva llista de racons pendents. I com que estava obert un diumenge (no és tan fàcil com sembla..) i perquè el preu ens quadrava he decidit aventurar-me amb el Bistronou.



El restaurant en un local petitet està molt cèntric, c/ Aribau 106, i amb taules que recorden a les antigues tavernes acollidores ofereixen un menú variat i a preu tancat molt assequible (només uns pocs plats requereixen de suplement i està perfectament indicat). 25€ sense begudes on es pot triar entrant, plat principal i postre. Nosaltres a banda no ens hem pogut resistir a picar unes carxofes farcides de pernil ibèric en tempura (bonííssimes), i tot i així el preu ha estat agradablement raonable, amb el vi i l'entrant no ha arribat a 30€ per cap.

El personal és molt amable i responen a qualsevol consulta i petició sol·lícitament, en el nostre cas han acceptat incloure en el menú el steak tartar amb patates palla que estava a la carta d'aperitius i plats fora de les opcions establertes, així que els Giménez hem tingut una bona dosis de vitamines carnívores amb bona qualitat i un toc picant molt encertat. I per completar l'oferta una carta de postres casolans variada i llaminera com m'agrada... uns bunyols de xocolata millorables però una tatín de poma amb gelat de canyella deliciosa!

Una bona opció de diumenge doncs, nosaltres repetirem perquè m'ha quedat pendent el foie amb melmelada de violetes... todo se andará! El millor però, és que s'han satisfet les expectatives i que el neguit que tens abans de triar un nou restaurant ha passat ràpidament transformant-se en una sensació de comoditat i de panxa plena i contenta per la feina ben feta i per una bona tria.

Salut!gon profit i bones confitures!sitos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada