aquí va una senzilla sitarecepta estiuenca refrescant acompanyada d'un recurs d'estalvi, que tal i com està el pati no podem tirar res!
Ingredients
- 2 plàtans madurs congelats
- 2 cullerades soperes de nata líquida
- 1 got i mig de llet descremada
- 1 cullerada de sucre
Primer cal descongelar una mica la fruita per poder passar el minipimer, així que aconsello treure-la mínim una mitja horeta abans de començar del congelador.
Quan estigui una mica tova la posem en un recipient amb la nata i el sucre i anem triturant. Per aconseguir la textura desitjada cal anar afegint llet freda i batent, fins arribar al punt de consistència que més ens agradi.
Si volem la beguda més freda podem afegir glaçons, i si volem donar un toc tropical afegir trossos de fruita, en el meu cas hi vaig posar algun bocí de préssec.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada