Cercar en aquest blog

20 de jul. 2012

Andelee pollo al Lekué amb advocat

Holas!

una recepta improvisada amb regust mexicà.... ràpida i complerta que es podia haver fet 'més grossa' si hagués tingut tortitas per casa... però no hi va haver tanta sort. Això sí de la Coronita no me salvó nadie!! apurénsee!!

Els ingredients utilitzats estan en la base de l'aprofitament o del corrent culinari que segueixo ferventment 'de lo que hay en la nevera', així que segur poden variar i adaptar-se, però el que em va agradar va ser combinar les dues textures i temperatures, el pollastre calent i sucós i l'advocat fred i cremós.



Ingredients
  • 1 pit de pollastre sencera
  • 6 o 7 xampinyons
  • 1 tomàquet madur
  • 1/4 ceba tendre
  • 1 advocat madur
  • 1 raig de llimona
  • Pebre negre
  • oli d'oliva
  • condiment mexicà (jo utilitzo el del Mercadona per a Burritos)
Manos a la obra

Pelem i desossem l'advocat per aixafar-lo amb una forquilla en un plat amb sal, pebre, un raig d'oli i un raig d llimona, fins que quedi una textura agradable tipus crema. Un cop aconseguit afegim una mica de ceba tendra tallada molt petita, remenem i reservem a la nevera cobert amb film.

Rentem i tallem els xampis en làmines, fem el mateix amb el tomàquet, i els posem tots junts i barrejats amb una cullerada d'oli sal, i una mica de condiment mexicà dins del estoig de silicona Lekué durant uns 2 o 3 minuts a màxima potència.

Tallem la pit de pollastre en tires no massa llargues, la salem i condimentem amb una mica més de condiment. Afegim el pollastre a la barreja anterior dins l'estoig i posem 4 minuts més a màxima potència remenant a mitja cocció. (sobretot vigileu al obrir l'estoig que el vapor pot cremar).

Ara només queda emplatar, posant el pollastre amb les verdures al fons i a sobre una muntanyeta del advocat fred, per exemple...



Salut!sitos i gons aliments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada