Cercar en aquest blog

9 de febr. 2012

kisoko Burger

Holas!

seguint les sàvies recomanacions dels hostafranc family, la Sita &co es van dirigir cap al Kiosko Burger al carrer Marqués d'Argenteria, 1bis. http://www.kioskoburger.com/

El local d'aspecte desenfadat estava ple i el rellotge marcava el temps límit per gaudir de la trobada furgolistica i les cames del Abidal, així que ens vam decidir pel take away (léase en bossa i cap a casa).



Després de la difícil tria entre les múltiples delícies que prometia la carta...


ens vam aventurar amb l'australiana, la burgos i la manxega (una mica sosa en comparació amb la resta) més unes patates dues salses (molt bones) i unes normals (semblaven congelades...ooohhhh).

El balanç general és molt bo, hamburgueses amb bones idees amb 200gr de càrrega, el pa normal molt bo, ingredients frescs, el poder triar diferents ketchups una troballa (per emportar et donen petits recipients per omplir, així que les vam tastar totes!), imatge cuidadissima i el preu assequible a uns 10€ per cap.

Els contres: el pa brioche es va quedar en una promesa ja que estava un pel sec (trieu el pa normal!), les patates normals no arribaven al nivell i, pels molt carnívors, el petit error de no preguntar com es vol la carn, la meva estava un pel feta i jo sóc una petita vampira.

Si voleu gaudir de bones hamburgueses és una gran opció que jo afegiria a la família dels locals del Filete Ruso, i que espero que amplieu amb les vostres aportacions... per vosaltres quines són les millors hamburgueses de Barcelona? apa ahí queda!

Salut, gon profit, gones estufetes i sitos.

 Per cert!les fotos són un robat a l'Eva, els drets d'autora han d'anar a la seva butxaca, aviseu a l'SGAE..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada