Cercar en aquest blog

19 de febr. 2012

Arròs bàsic al Lekué

Holas!

avui amb un bàsic, fàcil i recurrent per acompanyaments.... quan feu alguna cosa i voleu acompanyar amb arròs però teniu mandritis aguda no sus desanimeu... sempre quedarà el Lekué!!una recepta poc divertente però molt útil!



Jo avui l'he fet per acompanyar un pollo al curri, del que pròximament caurà recepta... i també a dior pongo por testigo que experimentaré per fer arrossos més elaborats en aquest gran invent!temps al temps...

Ingredients
2 tasses arròs rodó
4 tasses aigua
Sal
Una cullerada d'oli d'oliva
Estoig vapor Lekué
Microones

Si voleu fer més arròs í teniu l'estoig gran només cal que dobleu les quantitats, jo amb aquestes quantitats he omplert el mitjà.

Manos a la obra

Poseu l'arròs amb l'oli i sal al estoig, tanqueu-lo i a màxima potència al microones durant 2 minuts.

Acte seguit traieu-lo del micro i aboqueu les 4 tasses d'aigua removent amb compte de que no vessi tot, tanqueu l'estoig i de 10 a 15 minuts més a màxima potència (depèn molt de les vostres micro o maxi ones, així que només és qüestió que li trobeu el punt).



I vet aquíii arròs al canto mentre podeu anar fent altres coses com espiar als veïns, netejar els vidres si és Nadal, llegir el Quixot, pintar-vos les ungles, etc...això ja és cosa vostra!

Salut!sitos i gon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada