Cercar en aquest blog

19 de set. 2011

Bar la Castellana el Prat

Holas!

avui us descobriré un raconet al que sempre he anat de la maneta del Sr. Mario però ssshhh no ho dieu a molta gent no sigui que s'ompli... el bar La Castellana



El meu pare el va descobrir en la seva vida laboral pratense i el va conquistar la seva truita de patates i les anxoves en contundents esmorzars, va començar com una bodega però ara es podria qualificar com un bar de tapes de qualitat. Jo sempre hi he anat al migdia aprofitant alguna anada i venida del aeroport, però crec que obren també alguna nit.

No espereu patates olioses ni racions enormes a preus ínfims amb olor a fritanga, el menjar és de qualitat i aquest dissabte vaig fer patent que no ha canviat... pernil bonissím, petxines, croquetes, anxoves i xampis farcits amb brie... vam quedar amb la panxa plena i l'ànima contenta, tot i que hi ha veus que diuen que abans era més generós i més barat.

Aquí teniu el link: http://www.barlacastellana.com/ i les indicacions per arribar ho haureu de preguntar a algú altre, l'únic que sé és que està al costat de l'antic correus, així que poder arribar feu ús de la tecnologia i busqueu c/primer de maig, 12 el Prat de Llobregat.

Salut!sitos i gons aliments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada