Cercar en aquest blog

7 de jul. 2011

canvi de fogons...Sita returns

Hola!!
no estaba muertaaa estaba de mudanzaa lerelerele... sísí he estat totalment desconnectada però és que els 2 fogons i amb ells milers de capses, CD's i demés pongos han passat a millor vida... leáse hem passat a 4 fogons amb forn!!ara hauré de canviar la descripció i tot.. aix per si no tenia prou feina en muntar i desmuntar, colocar i descolocar sense descolocar-me, decorar i redecorar... quin món!!
En breu tornaré amb força i bateria de cuina nova, però pel moment us deixo amb un clàssic que avui he retrobat amb un reencuentru d'anys jovenívols i conservats en alcohol, ha estat fantàstic!per les delicioses empanades de formatge i pernil, l'esplendorosa i variada amanida, la relativista conversa i el preu totalment asequible... sense més el raconet és diu REKONS.



Conserva l'aire tradicional de granja catalana amb un assortit enorme d'empandes i entrepans i amb un preu més que assequible!l'adreça és C/Urgell, 32 en ple Sant Antoni.. així que per acabar és pot fer un passeig fins els carrer Parlament per un granitzat de tota la vida!

Salut i gons aliments!Sitos

1 comentari: