Cercar en aquest blog

15 d’abr. 2012

Truita d'espinacs amb tonyina

Holas!

aquí us deixo la recepta de la meva truita preferida per diversos motius, la combinació de contrast de sabors la fa molt saborosa, la textura amb els espinacs és suau i lleugera, és fàcil i està feta amb ingredients que acostumem a tenir al frigo.... resumiendo que es gerundio: està boníssssima!



És una gran herència culinària del pas de la família per Alacant, i adoptada amb carinyo per ma mare.

Ingredients
  • espinacs (jo acostumo a fer servir un paquet de 1/2 kg dels congelats, però també es pot fer amb frescs).
  • 3 llaunes de tonyina en oli o al natural
  • 1/2 ceba gran
  • 5/6 ous
Manos a la obra

Primer bullim els espinacs, si són dels congelats, cal afegir-los a l'aigua bullint i en uns 10-15 minuts després que tornin a arrencar les bombolles estaran llestos. Passat aquest temps els escorrem molt bé per treure tota l'aigua (podeu anar aixafant-los amb una forquilla en escorredor) i reservem.

Sofregim la ceba a foc lent, i quan estigui rossa, salem i afegim la tonyina ben escorreguda i esmicolada, un parell de voltes i hi aboquem els espinacs, remenant fins que tot quedi ben barrejat, sofregint uns 5 minutets n'hi haurà prou.



Afegim la barreja als ous batuts i ho posem amb una paella antiadherent amb una cullaradeta d'oli per a que es cogui. És important que no quedi massa crua, així a foc no massa fort i aneu girant la truita amb l'ajuda d'un plat gran i amb destresa de ninja.

Quina és la vostra truita preferida??

Salut!sitos i gons aliments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada